nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-pennen.com
Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag
Eco pennen

Eco pen relatiegeschenken worden steeds populairder. In de volksmond worden eco pennen ook wel duurzame pennen of milieuvriendelijke pennen genoemd. Waarschijnlijk doen relatiegeschenk eco pennen het zo goed, omdat het milieu tegenwoordig bij veel mensen hoog in het vaandel staat. Als bedrijf zijnde is het bestellen van eco pennen dan ook een goede zaak. Door uw relaties promotionele eco pennen cadeau te doen, laat u weten dat u milieubewust bent en kunt u tegelijkertijd uw naamsbekendheid vergroten. Voor een breed assortiment aan eco pennen relatiegeschenken doet u er goed aan om op www.hsg-pennen.com te kijken.

Hsg-pennen.com heeft al veel ervaring als het om eco pennen bedrukken gaat. Wij voorzien u tegen een lage prijs van kwalitatief hoogwaardige eco pennen met opdruk. Een eco pen met bedrukking, zoals een logo eco pen of een eco pen met tekst is een persoonlijk geschenk dat nog lang gebruikt zal worden door uw relaties. Doordat er bij ons een zeer ruime keuze is aan promotie eco pennen, kunt u bij ons ongetwijfeld een promotionele eco pen vinden die past bij uw wensen en budget.

Wilt u meer weten over onze eco pen geschenken? Of wilt u een offerte aanvragen voor bedrukte eco pennen? Vraag onze medewerkers dan gerust even om hulp via hsg-pennen.com.HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: