Alabama Hardcolour
Wilt u de keuze maken voor de Alabama hardcolour pen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze goede en goedkope witte hardcolour balpen met transparant gekleurde delen kan hier namelijk worden gekozen. Er is gekozen voor een blauwschrijvende kunststof X20 vulling. Bedrukking op de clip is mogelijk, daar kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of telefoonnummer laten drukken, zodat uw klanten u snel weten te vinden. De pennen kunnen geleverd worden in de kleuren zwart, blauw, rood en oranje. Wilt u graag weten hoe de pennen er uit zien? Dan kunt u nu hier een gratis sample aanvragen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt daar een e-mail voor sturen en dan heeft u binnen 24 uur de offerte in de e-mail, zodat u kunt kijken wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor uw bedrijf als het over promotie gaat.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Alabama Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01