Alicante Plus
Alicante plus Een unieke schrijfset met Alicante balpen en een vulpotlood in een ovaal transparante geschenkverpakking, daar kunt u uw bedrijf zeker mee promoten. Bij deze pennen is het mogelijk om te kiezen voor lasergravering. U kunt dan bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf er in laten graveren of de naam van uw website met het telefoonnummer. Uw klanten kunnen u op deze manier altijd vinden, Het is mogelijk dat u het doosje laat bedrukken. De keuze is aan u. De pennen zijn leverbaar in de kleuren zwart, zilver, goud, donkerblauw en donkerrood. De Alicante plus pennen zijn een goede keuze, pennen worden dagelijks gebruikt en dat waarderen uw klanten zeker. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Alicante Plus? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01