ARRAN balpen
Het promoten van uw bedrijf gaat erg goed met een pen. De Arran balpen kunststof met metalen clip en opvallend gekleurde gripzone met grijze gaten en een blauwschrijvende kunststof langschrijfvulling is een goede keuze. Deze kan geleverd worden n de kleuren donkerblauw, rood, wit en zwart. Er kan hier een gratis sample aan worden gevraagd. Zo weet u hoe het product eruit komt te zien en kunt u met trots dit promotiemiddel inzetten voor uw bedrijf. Neemt u daarom contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij horen het graag wanneer u vragen heeft, dan kunnen wij deze beantwoorden en bekijken hoe wij u kunnen helpen. Wij denken graag met u mee dus ook voor inspiratie kunt u met ons in contact komen!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ARRAN balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01