ARTICA frosty metaal balpen
Deze Artica frosty metal balpen is een geschikte pen om uw bedrijf te promoten. Stijlvolle balpen met kunststof houder in actuele frosty kleuren en mat verchroomde metalen clip, puntstuk en drukker. Voorzien van blauwschrijvende kunststof langschrijfvulling. De pen weegt slechts 16 gram en is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, lichtblauw, donkergroen, oranje, rood, donkergrijs en wit. Wilt u graag weten hoe de pen er uit ziet? Dan kunt u hier een gratis sample aanvragen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en e-mailen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Wij horen het graag van u wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Als u vragen heeft, of u wilt dat wij met u meedenken, laat het ons dan horen want wij zijn er voor u!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ARTICA frosty metaal balpen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01