Atlanta Plus
Atlanta plus Bent u op zoek naar een fraaie schrijfset? Dan is de Atlanta plus pen een goede keuze. Dit is een goed promotiemiddel voor uw bedrijf, waar u uw klanten zeker mee zult verrassen. U krijgt een Atlanta balpen geleverd in een zwarte kartonnen geschenkverpakking met een venster. De balpen wordt bedrukt voor u. Ook kunt u er voor kiezen om het doosje te laten bedrukken. De Atlanta plus pen kan geleverd worden in de kleur parelwit. Een speciale pen en wanneer uw klant deze pen in het bezit heeft en hier dagelijks gebruik van maakt, zal hij of zij nog vaak aan uw bedrijf denken. Dit is een goede manier van promotie, want wie schrijft er nou niet dagelijks? Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland of u kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Atlanta Plus? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01