Avalon Hardcolour
Als u voor deze unieke Toppoint Balpen kiest dan kunt u uw bedrijf promoten op een spraakmakende manier. Deze pen is voorzien van een stevige clip en een jumbo vulling voor 4,5 kilometer schrijfplezier. Het is belangrijk dat u in uw bedrijf gaat investeren en uw klanten hebben er zeker wat aan als u hen een pen meegeeft, deze worden dagelijks gebruikt! De balpen is verkrijgbaar in het wit, zwart, donkerblauw, rood, oranje, geel, groen en lichtblauw. Bij het kiezen van de kleur kunt u denken aan een kleur die het beste bij uw bedrijf past, of u kiest verschillende kleuren. Welke kleuren zitten er in het logo van het bedrijf? Als u vragen heeft dan horen wij dat graag van u. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u een offerte aan wilt vragen kan dit ook, dit is altijd geheel vrijblijvend.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Avalon Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01