Avalon Transparent
Het promoten van uw bedrijf met een balpen is een goede keuze. Pennen worden namelijk dagelijks gebruikt en op deze manier worden uw klanten vaak aan uw bedrijf herinnerd. Met deze balpen avalon maakt u bij uw (potentiële) klanten een goede beurt. Het is een Toppoint Balpen met een stevige clip. De pen heeft een jumbo vulling voor 4,5 kilometer schrijfplezier. De balpen is verkrijgbaar in de kleuren transparant wit, transparant zwart, transparant blauw, transparant rood, transparant oranje, transparant groen, transparant geel en transparant paars. U kunt hier een gratis sample aanvragen zodat u weet hoe het product er uit ziet. Heeft u interesse? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord. Neem gerust contact met ons op als er zaken zijn die nog niet duidelijk voor u zijn.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Avalon Transparent? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01