Ballpen 4 Colours
U wilt uw bedrijf gaat promoten? Deze witte, hardcolour balpen met vier schrijfkleuren en gekleurde grip is een goede keuze. De balpen kan geleverd worden in de kleuren wit/zwart, wit/blauw, wit/rood, wit/groen, wit/zwart, zilver/blauw, zilver/rood en zilver/groen. De promotie van een bedrijf gaat niet vanzelf, daarom kunt u hier een gratis sample aanvragen zodat u weet wat u cadeau gaat geven aan uw klanten. Als u wilt weten wat de kosten zijn dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Voor overige vragen zijn wij ook bereikbaar. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u om u te voorzien van antwoorden. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn en u te helpen bij het vinden van het juiste promotiemiddel voor van uw bedrijf.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Ballpen 4 Colours? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01