Ballpen Stockholm
Als u de keuze maakt voor de Ballpen Stockholm dan kunt u uw bedrijf op een prima manier gaan promoten. Deze pennen zijn leverbaar in de kleuren transparant zwart, transparant blauw, transparant rood, transparant oranje, transparant geel en transparant groen. Deze transparante pen heeft grip en kan blauw- of zwartschrijvend zijn. U kunt een gratis sample aanvragen en dan weet u wat de mogelijkheden zijn met deze pen. De pennen zijn een effectief promotiemiddel voor uw bedrijf. Maakt u hier daarom ook gebruik van en vraag nu vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u vragen heeft dan horen wij dat graag van u, zodat wij deze kunnen beantwoorden. Als wij u kunnen adviseren dan doen wij dat graag voor u en dan horen wij ook graag met welke wensen wij rekening dienen te houden.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Ballpen Stockholm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01