BIC® 4 Colours
Een kleurrijke pen is de BIC 4 Colours pen. Het is een gemakkelijke pen waarmee u eigenlijk direct vier pennen in de hand heeft. Met een simpele klik op de pen kunt u wisselen naar een andere kleur. In de BIC 4 Colours zitten namelijk vier kleuren pennen. Er zit een blauwe, zwarte, rode en groene pen in de BIC 4 Colours. De inkt van alle kleuren is van een uitstekende kwaliteit en droogt zeer snel. Daarnaast schrijft de BIC 4 Colours pen erg fijn en gemakkelijk. De pen ligt heerlijk in de hand waardoor je hem eigenlijk altijd wel bij je wilt hebben. De BIC 4 Colours pen kent een licht ontwerp en biedt u de mogelijkheid om er twee tot drie duizend kilometers mee te schrijven. Het is dus een pen die een tijdje meegaat! De BIC 4 Colours symboliseert met haar verschillende kleuren dat u van alle markten thuis bent! En dat u ook overal een oplossing voor heeft. Het is door de vier kleuren een geweldige pen om te gebruiken als geschenk voor uw relaties. De BIC 4 Colours pennen kunt u laten bedrukken met een mooie toepasselijke tekst. En natuurlijk mag op de pen uw logo en bedrijfsnaam ook niet ontbreken. De BIC 4 Colours pennen bestellen kan heel gemakkelijk via onze website. Ook kunt u ons bellen om een bestelling te plaatsen voor de BIC 4 Colours pen. Wij helpen u graag om er een uniek relatiegeschenk van te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van goede campagnes waarbij een relatiegeschenk uitstekend uit de verf komt. Wacht niet langer en vraag nog vandaag een offerte aan voor de BIC 4 Colours pen. Uiterlijk morgen heeft u van ons een vrijblijvend voorstel voor deze mooie pen. Als u liever eerst een sample ontvangt dan kan dat natuurlijk ook! Geen enkel probleem.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® 4 Colours? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01