BIC® Atlantis®
De Bic atlantis pen is een comfortabele pen met een mooie design. Daarnaast schrijft de Bic atlantis ook nog eens heerlijk soepel. De pen glijd over het papier heen. Het is een hoogwaardige pen die erg comfortabel in de hand ligt. De Bic atlantis bevat kwaliteitsinkt welke via de nikkelen zilveren punt op het papier terecht komen op een mooie consistente manier. Met het zachte grip is het een fijne pen om vast te houden. Daarnaast is de pen ook nog eens PVC vrij wat bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen past. Een uitstekende pen dus! Een mooie pen om weg te geven! Natuurlijk wilt u het liefste met uw pennen zelf schrijven. Echter het is ook slim en verstandig om de Bic atlantis pen te gebruiken als relatiegeschenk. Potentiële relaties en ook uw bestaande relaties zullen waarderen, dat u ze een mooie pen cadeau geeft. Ze zullen de pen koesteren en dankzij de opdruk van uw logo en bedrijfsnaam (of andere teksten) wordt u niet zo snel vergeten. En dat is toch wel een goede zaak! Wie wil er niet graag op het punten van de tong liggen van haar klanten? Met de Bic atlantis en de juiste bedrukking is dat heel goed mogelijk. Wacht niet langer! Neem nog vandaag contact met ons op via de telefoon +32 (0)11960785 en uit Nederland +31 (0)857737765 of per mail via info@pennen.be. Wij beantwoorden graag al uw vragen en brainstormen samen met u naar een manier om de Bic atlantis pen maximaal in te zetten. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook! Wij zorgen dat u deze binnen een dag ontvangt.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Atlantis®? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01