BIC® Brite Liner® Grip XL
De Bic brite liner grip xl is er in vele verschillende kleuren. Zo is de markeerstift er in het geel, rose, blauw en groen. Met de mooie stift kunt u alle teksten arceren en onderstrepen! En daarmee is het een uitstekend relatiegeschenk. De Bic brite liner grip xl is een uitstekende stift om uw boodschap te onderstrepen. Er zijn volop leuke campagnes en acties in combinatie met de Bic brite liner grip xl te bedenken. Natuurlijk helpen wij u hier graag mee op weg! Onze ervaring in combinatie met de Bic brite liner grip xl en uw bedrijf of organisatie zorgt voor succes. Een voorbeeld! U kunt als voorbeeld een mailing verzenden met de Bic brite liner grip xl erbij in. In de mailing heeft u specifieke voordelen voor uw klanten onderstreept om extra op te laten vallen. Door de Bic brite liner grip xl ziet men uw naam nog eens extra en ontvangt men een stift welke men graag wil houden. Doordat de Bic brite liner grip xl in de mailing zit wordt deze veel vaker geopend, waardoor de campagne nog succesvoller wordt. Binnen een dag! Wij zorgen dat u binnen een dag een digitale offerte van ons ontvangt. Dit is zonder enige verplichting. Als u het wenst dan sturen we u per post zonder enige kosten een Bic brite liner grip xl sample op. Zo kunt u zelf zien hoe fijn deze markeerstift is en hoe goed hij zijn werk doet. Voor vragen of een offerte kunt u ons altijd bellen op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Brite Liner® Grip XL? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01