BIC® Clic Gold & Clic Gold Clear
Een mooiere versie dan de tradionele Bic clic pen is de Bic clic gold & clic gold clear. Deze pen is een mooie en uitstekende versie van de bic clic pen. Hij ziet er erg mooi en geeft nog meer uitstraling aan het relatiegeschenk. De pennen zijn een goede manier om de relatie met uw nieuwe en bestaande klanten te versterken. Een pen wordt zeer vaak gebruikt. En zeker als u een mooie pen als de Bic clic gold & clic gold clear weggeeft aan uw relatie geeft zullen ze hier vaak mee gaan schrijven. Bij iedere notitie die ze maken zullen ze dan aan u denken! En dat is toch de bedoeling ven een relatiegeschenk als de Bic clic gold & clic gold clear? Volop mogelijkheden! Er zijn vele verschillende mogelijkheden om een mooie opdruk te krijgen op de Bic clic gold & clic gold clear pennen. Ze zijn uiterst geschikt om uw bedrijfsnaam en logo op te laten zetten. Ook zijn er veel organisaties en bedrijven die er voor kiezen om een slogan hieraan toe te voegen. De mogelijkheden zijn eigenlijk ongekend. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste opdruk voor de Bic clic gold & clic gold clear. Ze hebben al vele bedrijven en organisaties begeleidt bij een succesvolle campagne. Een gratis sample? U kunt van ons een gratis sample krijgen als u dat wilt. U kunt dan zelf ervaren hoe fijn de Bic clic gold & clic gold clear in de hand ligt en hoe lekker hij schrijft. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is +32 (0)11960785 in België en in Nederland +31 (0)857737765. Mailen kan natuurlijk ook via info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Gold & Clic Gold Clear? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01