BIC® Clic Matic
Zonder problemen of moeite volop schrijven kan met de Bic clic matic pen. Het is een sterke en stevig pen met een middelgrote punt waar u zwart mee kunt schrijven. De pen is blauw en de pen kent een rubberen grip. Dit is een pen waar u volop van zult genieten. Door de eenvoudige manier om er mee te schrijven is het ook een veel gekozen pen om weg te geven als relatiegeschenk. De Bic clic matic is een pen welke bij veel promotionele acties weggegeven kan worden. Doordat de pen nooit weigert is het ook een goede pen om weg te geven. Vele mogelijkheden! De Bic clic matic pen kent ook vele mogelijkheden op het gebied van bedrukking. U kunt er uw naam, telefoonnummer, email adres of website op laten bedrukken. Een bedrukte pen is een van de meest gekozen relatiegeschenken. Ook de Bic clic matic pen hoort hierbij! En door de verschillende mogelijkheden om de pen te laten bedrukken ontstaan er nieuwe kansen om in contact te komen met uw doelgroep. Ook kunt u met de Bic clic matic pen de bestaande band met uw relaties versterken. Door de Bic clic matic pen blijft u volop onder de aandacht van uw relaties. Een mooie pen! Wacht niet langer en vraag vandaag nog een proefexemplaar van de Bic clic matic pen aan bij ons. Wij denken graag met u mee om de pen op een sterke manier in te zetten voor uw bedrijf of organisaties. Bel ons gerust op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765 of mail ons via info@pennen.be. Wij horen graag van u!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Matic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01