BIC® Clic Stic
Deze pen is een ware klassieker. Deze pen biedt volop mogelijkheden voor iedere organisaties en onderneming om zichzelf mee te promoten. Kom onder de aandacht van honderden, zo niet duizenden mensen door ze te verblijden met de Bic clic stic bedrukt met uw logo, slogan of naam. Er zijn volop kleurcombinaties te maken met de Bic clic stic. En eigenlijk past deze pen wel bij ieder bedrijf. Misschien in combinatie met een marketingcampagne of actie en misschien gewoon voor op een evenement of beurs. Een creatieve geest kan alle kanten op met de Bic clic stic pen. De clip en punt van de pen kunt u een andere kleur geven dan de houder en daar zijn talloze combinaties mee te maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan met de Bic clic stic pen. Een praktische pen! Mede doordat deze pen gericht is om gebruikt te worden als pen is het een geliefde pen. De Bic clic stic pen zal je nooit in de steek laten en vele pagina's vol schrijven voordat de inkt op is. En daarom is dit een pen waar iedereen wel van houdt. Het is een pen waar je volop van kunt genieten. En het is ook een zeer betaalbare pen. Op een beurs of evenement hoeft u niet na te denken of u er een of twee wilt weggeven. Met een goed doordachte campagne weet u dat het resultaat zal opleveren. Vragen? Graag beantwoorden wij al uw vragen. U kunt ons hiervoor bellen of mailen. Natuurlijk zenden wij u ook graag een vrijblijvende offerte toe voor de Bic clic stic pennen. Dit kan bedrukt, maar ook onbedrukt. Wij zorgen dat u de offerte digitaal binnen een dag in uw mailbox heeft. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. En ons email adres is info@pennen.be. Schroom niet en neem vooral contact met ons op! Wij helpen u graag.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01