BIC® Clic Stic Antimicrobial
Een pen gaat vaak van hand naar hand en je weet uiteindelijk niet meer wie hem allemaal heeft vastgehouden. Zeker een pen die bij de receptie ligt of op een plek waar hij meermalen wordt vastgehouden. Als u geen griepepidemie wenst binnen uw bedrijf of organisatie dan is het een idee om een aantal Bic clic stic antimicrobial pennen aan te schaffen. Zo beperkt u de kans dat mensen elkaar aansteken met bijvoorbeeld de griep. De Bic clic stic antimicrobial is een antibacteriële pen, die bescherming biedt tegen algen, bacteriën, schimmels en stoffen. Het is een pen die u helpt om uw mensen gezond te houden! De pen heeft een zeer sterke clip, die eigenlijk niet kan breken. Het is een pen die ook in verschillende kleuren te leveren is. Bedrukken kan natuurlijk ook! Natuurlijk kunt u de Bic clic stic antimicrobial ook laten bedrukken met uw naam, logo of slagzin. Er zijn volop mogelijkheden. U kunt op de pen zelf een bedrukking plaatsen, maar ook op de clip. Hiermee is het naast een gezonde pen ook nog eens een uitstekende pen om in te zetten als promotiemiddel. Misschien is uw bedrijf actief op het gebied van schoonmaakdiensten, bij ziekenhuizen of in soortgelijke sectoren? Dan is de Bic clic stic antimicrobial pen natuurlijk niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens zeer toepasselijk. Uw relatiegeschenk krijgt plots nog meer waarde voor de ontvanger. En dat is natuurlijk goed nieuws. Meer informatie? Natuurlijk komen wij graag met u in contact om samen de mogelijkheden te ontdekken van deze mooie Bic clic stic antimicrobial pen voor uw organisatie of bedrijf. Ook sturen wij u graag een testexemplaar toe van de Bic clic stic antimicrobial. U kunt ons hiervoor mailen op info@pennen.be of bellen via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Antimicrobial ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01