BIC® Clic Stic Digital
Dit is een pen welke in vele kleuren geleverd kan worden. Zo is hij er in het zwart, blauw, bruin, bos groen, navy blauw, rosé, paars rood en geel! En de punt van de pen is leverbaar in twee diktes, namelijk fijn en middel. De Bic clic stic digital pen schrijft trouwens in beide gevallen blauw of zwart. De pen heeft een stevig handvat waardoor hij lekker in de hand ligt. Het is een pen waarmee je alle kanten op kunt. Zeker bedrijven en organisaties die de Bic clic stic digital pen als promotiemiddel of relatiegeschenk gebruiken kunnen er goed mee uit hun voeten. Ieder logo komt er goed mee uit de verf! Voldoende ruimte! Op de Bic clic stic digital pen is er voldoende ruimte om uw naam, logo of slagzin te laten bedrukken. Natuurlijk kunt u ook uw website of telefoonnummer op de Bic clic stic digital pen laten drukken. Bedrukte pennen hebben natuurlijk tal van voordelen boven onbedrukte pennen. Het is daarom verstandig om een klein beetje meer uit te geven en een mooie bedrukte pen te kiezen. Men zal u nooit onthouden van een pen zonder opdruk! Toch? De Bic clic stic digital pen is trouwens een zeer betaalbare pen! Wij sturen u graag een vrijblijvend prijsvoorstel toe, zodat u het zelf kunt ontdekken. Binnen een dag zult u de offerte van de Bic clic stic digital pen digitaal in uw inbox ontvangen. U wilt meer weten? Misschien heeft u vragen voordat u een offerte wilt ontvangen van ons. Of misschien wilt u een proefexemplaar van de Bic clic stic digital pen krijgen? Dat is allemaal mogelijk. U kunt ons daarvoor mailen of bellen via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Ons email adres is info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01