BIC® Clic Stic Grip
De Bic clic stic grip pen is een heerlijke pen. Het heeft veel weg van de Bic clic stic digital, maar dan met een rubberen handvat welke in vele verschillende kleuren beschikbaar is. De pen is uitstekend om weg te geven op een beurs of evenement. Mensen zullen uw bedrijf of organisatie niet zo snel vergeten. En dat is natuurlijk het doel van de pen als relatiegeschenk. Door het rubberen handvat is de pen net anders dan vele andere bedrukte pennen. De Bic clic stic grip pen biedt volop mogelijkheden om net een andere pen weg te geven dan de concurrentie. En dat zonder veel meer geld uit te geven. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan met Bic clic stic grip pen. Een stevige bedrukte pen! De pen wordt volop als relatiegeschenk gebruikt. En dat is natuurlijk niet vreemd. De pen is een gemakkelijk item om weg te geven en ideaal om te bedrukken. Daarnaast wordt de pen natuurlijk volop gebruikt en wordt een pen ook volop doorgegeven. Ook de Bic clic stic grip pen zal door meerdere handen gaan voordat de inkt van de vulling op is. En dat biedt volop mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om onder de aandacht te komen en te blijven. Iets wat iedereen natuurlijk graag wil als bedrijf of organisatie. De levertijden! Als u de Bic clic stic grip pennen bij ons besteld dan zorgen wij dat u ze bedrukt en al binnen twaalf werkdagen. Onbedrukt kunnen wij ze binnen vijf werkdagen leveren. Heeft u speciale wensen of vragen? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij denken graag met u mee. Ons telefoonnummer is +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Ons email adres is info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01