BIC® Clic Stic Ice Grip
Een mooie pen om te krijgen en om weg te geven is de Bic clic stic ice grip pen. Het is een pen in frisse kleuren en kent een handige grip. Hierdoor is de pen nog comfortabeler en is het fijn om de pen vast te houden. Met de Bic clic stic ice grip pen kun je letterlijk vele kilometers schrijven. En het zal je geen moment gaan vervelen. Alle notities die je met de Bic clic stic ice grip pen zult maken zullen gemakkelijk op het papier vloeien. De pen is licht en kent een clip waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen in een tas, blouse of jas. Een ideale pen als relatiegeschenk De Bic clic stic ice grip pen is natuurlijk ook uitermate geschikt om te gebruiken als promotiemiddel en marketinginstrument. De pen is ideaal om weg te geven en kan voorzien worden van een mooie bedrukking. De Bic clic stic ice grip pen biedt volop ruimte voor een logo, slagzin of bedrijfsnaam op de pen. Daarnaast kun je ook nog een bedrukking op de clip van de pen laten plaatsen. Hiermee weet iedereen, die met de pen schrijft waar de pen vandaan komt. Het is een heerlijke pen en door de mooie kleuren en het fijne handvat kun je ze met een goed gevoel aanbieden aan relaties en klanten. Een gratis offerte? Bij ons kunt u kosteloos en ook zonder enige verplichtingen een prijsvoorstel opvragen. Wij zorgen dat u de digitale offerte binnen een dag in uw inbox heeft. U kunt ons voor een offerte bellen of mailen. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag mogelijke andere vragen voor u! Ook is het mogelijk om een sample van de Bic clic stic ice grip pen te ontvangen. Ons telefoonnummer is +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. U kunt ons mailen via info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Ice Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01