BIC® Clic Stic Softfeel®
De Bic clic stic softfeel is een mooie pen welke in vele verschillende kleuren beschikbaar is. Hiermee past de Bic clic stic softfeel pen eigenlijk bij iedere onderneming. Zeker als u de pen laat bedrukken met de naam of het logo van uw organisatie of bedrijf kunt u de pen met veel plezier uitdelen. De Bic clic stic softfeel is een pen waar er vele duizenden van worden bedrukt per jaar. En dat is niet vreemd. Bedrukte pennen zijn immers een van de meest weggegeven relatiegeschenken ter wereld. En bij ons is dat dan ook niets minder. De Bic clic stic softfeel pen maakt het mogelijk om in de kleuren van uw organisatie een mooie bedrukte pen weg te geven aan uw relaties. En dat maakt eigenlijk iedereen wel blij! Het is leuk om de Bic clic stic softfeel weg te geven en voor de ontvanger is het leuk om de Bic clic stic softfeel te krijgen. De bedrukte pen voor ieder evenement! De Bic clic stic softfeel pen is natuurlijk geschikt voor tal van gelegenheden. Echter op beurzen en evenementen zien we steeds meer organisaties en ondernemers de bedrukte Bic clic stic softfeel pen weggeven. De pen wordt dankbaar in ontvangst genomen en wij weten zeker dat men er nog vele pagina's mee vol zal schrijven. De Bic clic stic softfeel is een uitstekende pen door de goede kwaliteit en de uitstekende prijs. Daarnaast schrijft de pen goed en is hij in tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook bij uw organisatie is de juiste kleur te vinden! U heeft vragen? Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn u graag van dienst. Onze adviseurs bespreken ook graag met u de mogelijkheden van de Bic clic stic softfeel pen. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze u de juiste kleuren adviseren en eventueel helpen bij een leuke actie! Wacht niet langer en vraag nog vandaag een offerte aan zonder enige verplichting. Bel ons op +32 (0)11960785 in België en vanuit Nederland +31 (0)857737765. Of mail ons via info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Clic Stic Softfeel®? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01