BIC® Great Erase White Board Marker
De goede keuze voor whiteboards is de Bic great erase white board marker. De Bic great erase white board marker kunt u gebruiken op whiteboards, glas en ook op niet poreuze ondergronden. Met een doek of tissue kun je de inkt van de Bic great erase white board marker gemakkelijk weer weghalen. De Bic great erase white board marker ligt fijn in de hand en is er comfortabel. De Bic great erase white board marker is duurzaam en geeft weinig tot geen geur af. De Bic great erase white board marker is er in verschillende kleuren. Een heldere uitleg! Met de Bic great erase white board marker kunt u op een whiteboard of andere gladde ondergrond een uitstekende uitleg geven. U kunt een presentatie geven welke glashelder is dankzij de aantekeningen die u kunt maken voor iedereen. Een whiteboard in combinatie met de Bic great erase white board marker en de informatie die u wilt delen zijn samen goed voor succes. Zorg voor een goed verhaal en een mooie schrijfstijl en u zit gebakken! Een vrijblijvend test exemplaar! Graag sturen wij u een gratis sample toe van de Bic great erase white board marker. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvend prijsvoorstel van ons ontvangen. En als u de Bic great erase white board marker besteld dan zorgen wij dat u deze binnen vijf werkdagen in huis heeft. Wilt u ze laten bedrukken? Dan is de bestelling binnen twaalf dagen bij u!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Great Erase White Board Marker? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01