BIC® Grip Roller
Deze pen is geschikt voor iedereen. De Bic grip roller kan gebruikt worden op scholen, op kantoor en ook in uw huis. Er zijn volop redenen om te kiezen voor de Bic grip roller. Het is ook niet vreemd dat veel mensen en bedrijven kiezen voor de Bic grip roller. Het heeft een fijne ligging in de hand, een mooie metalen clip en schrijft erg fijn. Een goede reden voor veel organisaties en bedrijven om te kiezen voor de Bic grip roller als promotie pen en relatiegeschenk. Zeer waarschijnlijk is de Bic grip roller ook voor uw bedrijf of organisatie een ware aanwinst. Niet alleen om te gebruiken binnen uw bedrijf, maar ook om te gebruiken als relatiegeschenk. Waar laat u uw werknemers mee schrijven? U kunt uw werknemers met hun eigen pen laten schrijven. Echter als goede werkgever kunt u ook pennen beschikbaar stellen. En het is dan mogelijk om ze een pen zonder opdruk te geven. En wij kunnen u helpen aan voldoende Bic grip roller pennen voor uw werknemers zonder enige opdruk. Ook kunt u natuurlijk de pennen laten bedrukken. Een mooie Bic grip roller pen met uw bedrijfsnaam en logo op de pen geeft natuurlijk meer binding! En u kunt de Bic grip roller pennen dan ook nog als relatiegeschenk gaan gebruiken. Meer informatie? Natuurlijk kunt u ons altijd bellen op +32 (0)11960785 in België en in Nederland +31 (0)857737765. Wij geven u graag meer informatie over hoe u de Bic grip roller pennen kunt gebruiken als manier om uw relaties aan u te binden. Een mailtje naar info@pennen.be mag natuurlijk ook. Een prijsvoorstel is trouwens binnen vierentwintig uur verzorgd door onze adviseurs.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Grip Roller? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01