BIC® Intensity® Gel Clic
Extreme comfort en een soepel schrijvende pen is de Bic intensity gel clic. De Bic intensity gel clic heeft een rubberen grip en heeft een mooie gel welke snel en gemakkelijk op het papier vloeit. Het is een heerlijke pen waar u heerlijk mee zult schrijven. U kunt de pennen kopen voor op kantoor, in uw bedrijf of gewoon voor u thuis. Ook op scholen wordt deze pen veel gebruikt. En natuurlijk is deze pen perfect om als promotiemiddel in te zetten en relatiegeschenk. Er zijn volop redenen om voor de Bic intensity gel clic te kiezen. Het belangrijkste is echter dat de pen u aanspreekt en dat u de pen fijn vindt om te gebruiken. Eerst een testrit maken? Natuurlijk sturen wij u graag een sample toe van de Bic intensity gel clic pen. Zo kunt u zelf ondervinden en ontdekken hoe fijn deze pen is. Hierna kunt u beslissen of u een offerte wilt aanvragen bij een van onze adviseurs. Binnen een dag heeft u een vrijblijvend voorstel in uw mailbox! Meer informatie? Als u meer wilt weten over de Bic intensity gel clic pennen dan kunt u ons altijd mailen via info@pennen.be of bellen op +32 (0)11960785 in België en in Nederland +31 (0)857737765. We denken graag met u mee om zo een mooie campagne te maken rondom de Bic intensity gel clic pen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Intensity® Gel Clic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01