BIC® Matic® Grip
De Bic matic grip pen is een comfortabele pen met een heerlijke grip. De Bic matic grip pen schrijft soepel en is beschikbaar met een fijne en middelfijne punt. Met gemak en sierlijkheid glijdt de Bic matic grip pen over het papier. U zult er vele pagina's met plezier mee vol schrijven. De pen is gemaakt zonder PVC en is dus ook geschikt voor maatschappelijk verantwoorde ondernemingen en organisaties. Dit in combinatie met het feit dat u tot tien kilometers met de pen kunt schrijven zorgt voor een sterk gevoel dat u met een duurzame pen schrijft. Een pen vol inkt! Een pen is gemaakt om mee te schrijven. En met dat in het achterhoofd is de Bic matic grip pen gemaakt. Het is een pen waar u met veel plezier en met volop gemak kunt schrijven. Het is een pen die doet waar hij voor gemaakt is. Daarnaast kunt u de Bic matic grip pen natuurlijk ook laten bedrukken. Vele organisaties en bedrijven hebben de Bic matic grip pen al voorzien van hun naam, telefoonnummer, website of slogan. En dat is natuurlijk niet vreemd. Het is een sterke pen welke zeer goed dienst kan doen als relatiegeschenk. Het is een pen waar u iemand een plezier mee kunt doen. Een sterke manier om onder de aandacht te komen. De Bic matic grip pen is een uitstekende pen om volop mee onder de aandacht te komen. De pen is een sterk relatiegeschenk waar men veel mee zal schrijven. Wacht daarom niet langer en ontdek het zelf! Vraag een proefexemplaar van de Bic matic grip pen aan bij ons of een offerte. Wij sturen u graag binnen een dag een offerte toe.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Matic® Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01