BIC® Media Clic
Een opvallend ontwerp met enkele innovatieve mechanismen treft u aan in de Bic media clic pen. De pen kan makkelijk aan broekzakken, borstzakken, notebook covers en andere zaken worden vastgeklikt. De Bic media clic kent een medium punt met een blauwe of zwarte inkt. De Bic media clic is een mooie pen waar ook u graag mee uw notities wilt maken. Een relatiegeschenk als geen ander! Door de Bic media clic te voorzien van een mooie opdruk is het een uitstekend promotiemiddel. Veel ondernemers hebben dan ook gekozen voor de Bic media clic met een passende opdruk als relatiegeschenk. Door de mooie afwerking en de prettige manier van schrijven met de pen is het een relatiegeschenk wat ook gewaardeerd zal worden door uw relaties. Volop kansen om de Bic media clic in te zetten. Graag bedenken we samen met u een campagne om de Bic media clic als relatiegeschenk in te zetten. U kunt de Bic media clic pen ook zonder opdruk gebruiken om er lekker mee te schrijven natuurlijk. Wij kunnen de Bic media clic dan binnen vijf werkdagen leveren. Als relatiegeschenk en met opdruk zult u de Bic media clic pennen binnen twaalf dagen krijgen. Vraag nog vandaag een prijsvoorstel aan zonder enige verplichtingen. Natuurlijk krijgt u de offerte binnen een dag in uw mailbox!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Clic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01