BIC® Media Clic Grip
De Bic media clic grip pen is er in negen verschillende kleuren. En eigenlijk zijn de kleurcombinaties ontelbaar als u ook bedenkt dat u de kleur van de clip nog kunt veranderen. Om te zwijgen over de vele verschillende opdrukken waar u voor kunt kiezen. De pen heeft enkele unieke mechanismen waardoor het een uitstekende pen is. De pen ziet er gelikt en erg mooi uit. En ondanks dat is het een zeer betaalbare pen. Dus ook als u naar een beurs gaat waar u honderden potentiële klanten ontmoet kunt u ze gerust ongelimiteerd weggeven. Wij weten zeker dat veel mensen graag met uw pen schrijven en dat ze uw bedrijf of organisatie de komende tijd nog niet zullen vergeten. Volop mogelijkheden Natuurlijk hoeft u de Bic media clic grip pen niet alleen bij een beurs uit te delen. U kunt er ook voor kiezen om de pen weg te geven bij andere gelegenheden. Eigenlijk zijn er ontelbare momenten waarop het een goed idee is om de pennen weg te geven. Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een sample aan, zodat ook bij u de creatieve ideeën naar boven komen om deze pen te gebruiken. Onze adviseurs helpen u ook graag met brainstormen om de Bic media clic grip pen in te zetten bij een campagne of actie. Een snelle offerte! Binnen een dag kunnen wij een offerte voor u verzorgen. U krijgt geheel vrijblijvend een prijsvoorstel in uw mailbox van ons. En natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wacht niet langer en ontdek hoe ook u de Bic media clic grip pen kunt gaan gebruiken voor uw organisatie of bedrijf.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Clic Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01