BIC® Media Clic Grip Digital
De Bic media clic grip digital is een uitstekende pen met de juiste combinatie tussen ontwerp, functionaliteit en prijs. De Bic media clic grip digital is verrassend betaalbaar! En de pen is er in vele verschillende variaties te verkrijgen. Eigenlijk kunnen we samen ieder ontwerp bedenken. De pen kent een fijne vulling waarmee u heerlijk over het papier glijdt. Ook kent de pen een mooie afwerking. Dit is een pen die u niet snel uit het oog wilt verliezen. De pen is full colour te bedrukken en zorgt dus altijd voor de juiste combinatie met uw bedrijf of organisatie. Wacht niet langer! U hoeft niet langer te wachten om een mooie pen in de hand te houden. Vraag gewoon vandaag een gratis sample aan van de Bic media clic grip digital pen. Wij sturen er graag een naar u toe. Hierna kunt u binnen een dag een vrijblijvend prijsvoorstel in de bus hebben als de pen u bevalt. Nadat u de order heeft geplaatst kunt u de pen binnen vijf tot twaalf werkdagen verwachten. Dit is afhankelijk van of u de Bic media clic grip digital pen wel of niet wilt laten bedrukken. Alles is mogelijk bij ons! Het begint bij het aanvragen van een sample van de Bic media clic grip digital pen. U heeft vragen? Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of per mail (info@pennen.be). Ons telefoonnummer is +32 (0)11960785 in België en in Nederland +31 (0)857737765. Wij zijn u graag van dienst!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Clic Grip Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01