BIC® Media Clic Premium
Deze pen kent zes verschillende houders in meerdere kleuren. Daarnaast kent de Bic media clic premium pen ook twee verschillende clips. Door de verschillende combinaties is de pen helemaal af te stemmen op uw wensen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een blauwe of zwarte kleur inkt kiezen. Om nog maar te zwijgen over de opdrukken die op de pen te maken zijn. Zo is er voldoende ruimte om uw logo en naam van uw bedrijf of organisatie op uw naam te plaatsen. Kies de combinatie van kleuren en stijl die bij u past om zo een goede indruk op uw relaties te maken. Een krachtige indruk Met de Bic media clic premium pen maakt u een goede indruk op uw potentiële en bestaande klanten. De Bic media clic premium pen met een mooie opdruk van uw bedrijf of organisatie zal een sterke indruk maken op hun. Met de juiste combinaties van kleuren en opdruk zal de pen volop gebruikt worden door uw relaties. Een snelle offerte! Binnen een dag kunt u van ons een offerte krijgen via de mail. U kunt het formulier hiervoor gebruiken maar natuurlijk ook ons email adres info@pennen.be. Bellen mag ook altijd via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Wij denken graag met u mee hoe u de Bic media clic premium pen kunt gebruiken als relatiegeschenk of gewoon in uw kantoor.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Clic Premium? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01