BIC® Media Max
U wilt een pen met voldoende ruimte om uw logo, bedrijfsnaam en slagzin goed uit de verf te laten komen? Dan kunt u het beste kiezen voor de Bic media max pen. Het is een fris ogende pen met vele verschillende kleurcombinaties. De pen kent een stevige clip en een fijne vulling. De pen is ergonomisch gevormd en voelt lekker aan als u hem vast heeft. En dat is natuurlijk wel fijn. Lekker schrijven met de Bic media max pen is dus geen enkel probleem. Een relatiegeschenk als geen ander! Natuurlijk is de pen niet het meest spectaculaire relatiegeschenk. Het is echter wel een relatiegeschenk wat functioneel is, praktische en ook dagelijks gebruikt wordt. U kunt een relatiegeschenk kiezen wat men ver achterin de kast zal stoppen. Echter dan schiet het haar doel als relatiegeschenk mogelijk wel voorbij. Echter voor iedere gelegenheid is er een relatiegeschenk. En als u snel en gemakkelijk onder de aandacht van uw klanten wilt blijven dan is de Bic media max pen een uitstekend idee. De pen wordt ook veel meegestuurd met mailings als trigger om de brief te openen. Er zijn vele verschillende manieren om de Bic media max pen succesvol in te zetten. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee! Eerst een sample? Misschien wilt u eerst een proefexemplaar ontvangen van de Bic media max? Dat kan! Wij sturen u graag een proefexemplaar toe. En natuurlijk krijgt u bij ons ook een geheel vrijblijvend prijsvoorstel als u dat wenst. Bel ons gewoon of stuur ons een mail! Bellen kan via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Ons email adres is info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Max? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

Personalisatie



HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01