BIC® Media Max Digital
De Bic media max digital is een compacte en mooie balpen. Het heeft een stevige rubberen grip en is daarmee erg comfortabel. De pen is uitstekend te bedrukken. En als u kiest voor een bedrukte pen dan kunt u zeer goed voor de Bic media max digital pen kiezen. U zult er geen spijt van krijgen. Het is een mooie solide pen waarmee men graag gezien wordt. Daarnaast heeft de Bic media max digital pen een fijne vulling waarmee u alle notities met plezier zult opschrijven. Als u de pen als relatiegeschenk gaat gebruiken dan is dat ook een uitstekende keuze. De pen biedt voldoende ruimte voor uw logo, naam en eventuele slogan of andere tekst. Een mooie bedrukte pen! Het is heel eenvoudig en gemakkelijk om een mooie bedrukte Bic media max digital pen weg te geven aan nieuwe en bestaande relaties. De pen is eigenlijk wel het ultieme relatiegeschenk. Wie gebruikt er immers geen pen. Het is daarom geen slecht idee om zelf pennen te laten bedrukken. De Bic media max digital pennen zijn hier uitermate geschikt voor. Ze bieden namelijk veel ruimte om te bedrukken. Geef ons vierentwintig uur! Ons prijsvoorstel krijgt u altijd binnen vierentwintig uur! Wij zorgen voor een digitale offerte welke u in uw mailbox zult ontvangen. U wilt het sneller? Stuur ons dan een mail of neem telefonisch contact met ons op. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen. Zeker voor bedrukte pennen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons telefoonnummer is +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Als u liever een mail stuurt dan kan dat naar info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Max Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01