BIC® Media Max Premium Digital
De Bic media max premium digital is de perfecte pen voor zakelijke evenementen of als zakelijk cadeau. Er zijn volop verschillende kleuren beschikbaar van de Bic media max premium digital pen. En natuurlijk kunt u op de Bic media max premium digital uw logo, naam of slogan laten drukken. Dit doen wij graag voor u. De pen heeft een mooie ligging in de hand en schrijft heerlijk op ieder soort papier. Daarnaast kunt u de pen naar wens laten bedrukken om het als marketinginstrument te gebruiken. Een sterke pen De Bic media max premium digital pen is in vele kleuren beschikbaar. Hierdoor is het ook een ideaal relatiegeschenk. U kunt immers een pen kiezen die niet alleen praktisch en mooi is, maar ook nog eens in de kleuren van uw huisstijl beschikbaar is. Deze combinatie is waarschijnlijk de reden waarom zoveel andere bedrijven al hebben gekozen voor de Bic media max premium digital pen als relatiegeschenk. Een geschenk om onder de aandacht te blijven of om onder de aandacht te komen van nieuwe en bestaande klanten. De Bic media max premium digital pen is een pen waarbij kwaliteit en prijs goed in balans zijn. Een vrijblijvend prijsvoorstel? Graag sturen wij u een offerte toe. Dit doen wij geheel vrijblijvend. Ook zorgen wij dat u de offerte binnen een dag in uw email box ontvangt. Wilt u liever eerst meer informatie over de Bic media max premium digital pen? Dan kunt u ons altijd bellen. Het is tevens geen enkel probleem voor ons om u eerst geheel kosteloos een Bic media max premium digital sample pen toe te sturen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +32 (0)11960785 in België en in Nederland +31 (0)857737765. Mailen kan via info@pennen.be. Onze professionele adviseurs zijn u graag van dienst.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Media Max Premium Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01