BIC® Permanent Marker
Het is slim om tijdens het lezen van een artikel of boek de belangrijke zaken te arceren. En dat kan natuurlijk uitstekend met de Bic permanent marker. De Bic permanent marker is een geweldige markeerstift waarmee u veel artikels en boeken kunt arceren. Het is mooi en gemakkelijk om zo extra aandacht te geven aan de verschillende woorden en zinnen in een artikel of bericht. En dat is natuurlijk wel fijn. Zeker als u het artikel doorgeeft aan anderen om te lezen. Op die manier kunt u laten zien wat de belangrijke zaken zijn. De Bic permanent marker is een handige markeerstift, die eigenlijk iedereen wel nodig heeft. Altijd handig! Of u nu op kantoor bent, in uw bedrijf of organisatie of op school: iedereen kan wel een Bic permanent marker gebruiken. Zelfs als u in huis bent is de Bic permanent marker een handig hulpmiddel. U zult er zeker geen spijt van krijgen als u een aantal Bic permanent markers aanschaft. Ze zijn overal handig en komen zeker goed van pas. Ook wordt de Bic permanent marker gebruikt om samen met een gearceerde brief te worden verstuurd in een mailing. Een enveloppe met extra inhoud wordt immers meer geopend. En dan is het natuurlijk wel toepasselijk om de Bic permanent marker bij te voegen, bij de gearceerde brief. Een vrijblijvend digitale offerte! Wij sturen u graag binnen een dag een digitale offerte toe. Binnen vierentwintig uur krijgt u de offerte in uw mailbox en kunt u beslissen of u de Bic permanent markers wilt bestellen. U kunt trouwens ook eerst een Bic permanent marker sample versie ontvangen. Wij sturen u graag een exemplaar toe. Daarnaast kunt u voor alle vragen telefonisch contact met ons opnemen via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Permanent Marker? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01