BIC® Round Stic®
Een van de meest verkocht Bic balpennen is de Bic round stic. Het is een eenvoudige pen welke een ware lichtgewicht is. Het is een sterke pen welke voor een lang leven is ontworpen. U kunt altijd vertrouwen op de Bic round stic! Hij zal altijd schrijven op ieder stukje papier wat u heeft. De Bic round stic is beschikbaar met de inktkleuren rood, blauw, zwart en groen. Doordat de pen zo sterk en duurzaam is en ook omdat er voldoende ruimte is om een bedrukking te plaatsen is dit een van de meest verkochte bedrukte pennen. De Bic round stic als promotiepen! De Bic round stic wordt door veel organisaties en bedrijven gebruikt als relatiegeschenk. Zeker op beurzen en evenementen zult u de Bic round stic vaak tegenkomen. Bedrijven geven de Bic round stic bedrukt met hun logo, bedrijfsnaam en slogan graag terug. Door de uitstekende prijs kwaliteit verhouding is het ook niet vreemd dat zoveel organisaties en ondernemers kiezen voor de Bic round stic als relatiegeschenk. En een pen is natuurlijk een van de gebruiksvoorwerpen welke zeer veel gebruikt wordt. Eigenlijk heb je dagelijks wel een pen in de hand! En als op die pen een naam van een bedrijf of organisatie staat dan blijft die naam natuurlijk in je geheugen! En dat is toch het doel van een Bic round stic als relatiegeschenk?! Wij leveren op korte termijn! Als u de Bic round stic pennen besteld dan zorgen wij dat u ze bedrukt en wel binnen twaalf werkdagen ontvangt. Heeft u geen bedrukking nodig? Dan krijgt u ze van ons binnen vijf dagen. Misschien wilt u eerst een proefexemplaar van de Bic round stic ontvangen? Dan is dat geen enkel probleem. Wij sturen u graag een Bic round stic pen toe, zodat u hem kunt uittesten. Een offerte sturen wij u graag binnen een dag toe per mail.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Round Stic®? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01