BIC® Round Stic® Antimicrobial
Deze pen, de Bic round stic antimicrobial pen, is een eenvoudig pen. Het is echter een pen welke erg praktisch is. Dit is een pen die gewoon als pen gebruikt kan worden. En dat is natuurlijk wel belangrijk. Veel bedrijven en organisaties hebben voor de Bic round stic antimicrobial pen gekozen om als relatiegeschenk of promotiemiddel in te zetten. En dat is niet vreemd. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding zorgt voor een mooie manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Hierdoor is het niet erg of vervelend om er een paar meer weg te geven. Nieuwe en bestaande klanten zullen het waarderen als ze een Bic round stic antimicrobial pen van u krijgen. Een gepatenteerde pen! Wist u trouwens dat de geventileerde dop gepatenteerd is? Het is een pen waarover zeer goed en lang is nagedacht. Op het eerste gezicht lijkt de pen erg basic en simpel. Het tegenovergesteld is dus echter waar! Het is daarom ook niet vreemd dat veel organisaties en bedrijven kiezen voor de Bic round stic antimicrobial als relatiegeschenk. Zeker als u veel beurzen en evenementen bezoekt met uw organisatie of onderneming is de Bic round stic antimicrobial een perfecte pen. En natuurlijk is er ook bij de Bic round stic antimicrobial voldoende ruimte om uw naam, logo of slagzin te laten drukken. Er zijn volop bedrukte pennen, waarvan de Bic round stic antimicrobial pen een goede keuze. Snel bestellen? U wilt direct een bestelling plaatsen? Dat horen we natuurlijk graag. Wij kunnen u hiervoor binnen een dag een digitale offerte voor toezenden. Als u vragen heeft of wilt overleggen met onze adviseurs wat er mogelijk is dan kunt u bellen met +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Round Stic® Antimicrobial? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01