BIC® Style Clear
De Bic style clear is een mooie pen in vier verschillende kleuren. Zo is de pen er in de kleuren blauw, paars, rood en groen te verkrijgen. Het zijn trouwens niet de meest standaard kleuren. De pennen vallen goed op met de verschillende kleuren. Hierbij zit in dezelfde kleur een doorzichtige dop om het helemaal af te maken. Als je wilt opvallen met een betaalbare mooie pen dan is de Bic style clear zeker een pen waar je voor kunt kiezen. Natuurlijk kun je de Bic style clear ook laten bedrukken met een logo, naam of tekst. Er zijn volop mogelijkheden om deze pen op de juiste manier te gebruiken en in te zetten. En dat maakt het dat de Bic style clear pen zeer populair is bij vele organisaties en ondernemingen. Het is zwart! Als u gaat schrijven met de Bic style clear dan ontdekt u al snel dat de kleur op het papier zwart is. Het is een heerlijke standaard kleur waar eigenlijk iedereen wel mee uit de voeten kan. De pen schrijft lekker en is eenvoudig vast te houden. Zorg voor een mooie bedrukte Bic style clear pen en gebruik het als een marketinginstrument of relatiegeschenk om meer klanten te krijgen. En natuurlijk ook om meer klanten aan uw bedrijf of organisatie te binden. Het is natuurlijk veel belangrijker om klanten te houden dan om steeds nieuwe klanten te krijgen. Dit hangt uiteraard sterk samen met de markt waarin u zich bevindt. Een gratis offerte! Wacht niet langer en vraag gewoon nu nog een gratis offerte aan. Wij zorgen dat u binnen een dag de digitale offerte in uw mailbox ontvangt. U kunt dan zelf zien hoe scherp de Bic style clear pennen geprijsd zijn. En hierna kunt u de pennen bedrukt met uw naam of logo binnen twaalf werkdagen ontvangen! Zonder opdruk duurt het vijf werkdagen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Style Clear? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01