BIC® Super Clip
De Bic super clip pen is een pen met een grote clip, zoals de naam al voorspelt. De pen kent een draaibare top waarmee de vulling naar binnen en buiten is te draaien. De Bic super clip pen is er in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Ook is de pen op een zeer mooie manier te bedrukken waardoor het een waar marketinginstrument wordt. Een marketinginstrument wat u kunt inzetten met uw naam, logo of slagzin erop. Vervolgens kunt u het als relatiegeschenk verspreiden en weggeven. Ook kunt u het bijsluiten bij een brief in een enveloppe om ervoor te zorgen dat nog meer mensen de enveloppe openen. Ze zullen zeker blij verrast zijn als ze er een Bic super clip pen in aantreffen. De brief wordt vaak uit nieuwsgierigheid gelezen en dat is natuurlijk het grootste doel van de mailing! De kans op een reactie van de lezer is nu immers aanwezig. Als men de brief niet opent zal nooit iemand reageren. Toch? Volop kansen! Zoals u al ziet biedt de Bic super clip pen volop kansen om een actie of campagne tot een succes te maken. Onze adviseurs helpen u graag om samen tot een goed idee te komen voor uw nieuwe actie in combinatie met de Bic super clip pen. Neem gerust telefonisch contact met ons op via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765 of mail ons op info@pennen.be. Zonder enige verplichting zijn wij u graag van dienst. Een proefexemplaar! Natuurlijk sturen wij ook graag een voorbeeld van de Bic super clip pen naar u toe. Zo krijgt u een nog beter beeld van de pen. Een offerte aanvragen voor de Bic super clip pen kan natuurlijk ook altijd. Wij zorgen dat u binnen een dag de digitale offerte ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Wij horen graag van u!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Super Clip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01