BIC® Tri Stic
Een pen helemaal in het wit, zwart, groen of rood! Dat is de Bic tri stic pen. Natuurlijk kunt u er uw naam, logo, telefoonnummer of website op laten drukken. Een bedrukte pen is een ideale manier om onder de aandacht van uw klanten en relaties te blijven. De pen kent ook een recyclebare variant welke een stuk beter is voor het milieu. Vooral voor maatschappelijk verantwoorde bedrijven is dit natuurlijk een goede keuze. Het is een optie die we hier graag vermelden, zodat u de Bic tri stic pen kunt kiezen welke bij uw bedrijf of organisatie past. Niet alleen in de kleur en met welke opdruk, maar ook met welke effecten op het milieu. Een mooie bedrukte pen! De Bic tri stic pen is een uitstekende pen om te laten bedrukken. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. U kunt in combinatie met een marketingactie of campagne de Bic tri stic pen goed gebruiken. Een Bic tri stic pen kan de hele campagne net dat kleine beetje meer effect bieden wat het nodig heeft. En dat is natuurlijk wel fijn! Dat kleine beetje extra van de Bic tri stic pen kan net het verschil maken bij een marketing campagne op winst of verlies. Een minimale extra investering kan u dus eigenlijk meer opleveren! De levertijd! De Bic tri stic pennen worden binnen twaalf dagen bedrukt en al geleverd bij u. Zonder opdruk is de pen er binnen vijf werkdagen. Bedrijven en organisaties die de pennen intern gebruiken willen hier wel eens voor kiezen. Ook scholen verzoeken hier vaak om. De meeste ondernemingen en organisaties kiezen echter voor de bedrukte Bic tri stic pennen. Wij adviseren u graag wat voor u het beste is. Bel ons gerust op Bic tri stic voor meer informatie over de Bic tri stic pennen. Of mail ons op info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Tri Stic? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01