BIC® Triumph 537
De Bic triumph 537 pen is een ware elegante pen waar u heerlijk mee kunt schrijven. U zult er werkelijk mee over het papier glijden. Het is een heerlijke roller pen. De fijne punt is een halve millimeter en de medium punt is iets dikker, maar nog geen millimeter. De Bic triumph 537 pen kent een metalen punt en een zichtbaar inkt niveau. De pen is beschikbaar in drie kleuren. De Bic triumph 537 pen is beschikbaar in het rood, blauw en zwart. De pen is gemaakt met ook oog voor het milieu en onze samenleving. De Bic triumph 537 is namelijk opnieuw te vullen met zwarte of blauwe inkt en bevat geen PVC. Het is dus een bewuste pen! Een pen welke ook rekening houdt met het milieu. U kunt met deze pen heerlijk schrijven en volop genieten. Een mooie pen om weg te geven! Wilt u een mooie pen weggeven? Een pen die rekening houdt met het milieu? Kies dan voor de Bic triumph 537 pen. Het is een pen waarbij u de ontvanger van de pen ook echt blij kunt maken. Het is een pen die bedrukt kan worden met uw logo, naam of andere tekst. De pen is een waar relatiegeschenk welke u met een goed gevoel kunt weggeven. Doordat de pen zo heerlijk schrijft is het ook nog eens zo dat de relatie altijd met de pen zal gaan schrijven. Hij zal er spijt van hebben als de pen leeg is en u vragen waar hij (of zij) hem kan bijvullen. En dat is natuurlijk een goed teken! Eerst een proefexemplaar? Of direct een offerte? Wij kunnen u een proefexemplaar van de Bic triumph 537 pen toezenden. Dit is zonder enige kosten of verplichtingen. Ook kunnen wij direct een offerte aan u toezenden. Onze offertes worden binnen een dag verzonden en zult u dan in uw mailbox ontvangen. Dat is het voordeel van de moderne technologie. Wilt u liever eerst iemand spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Triumph 537? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01