BIC® Velocity Gel
Een mooie ergonomisch gevormde pen met een zachte grip is de Bic velocity gel pen. De pen is leverbaar in het blauw en zwart. De hals is licht doorschijnend en kent een stevige clip. Door de zachte grip is het een heerlijke pen om mee te schrijven. De pen kent een middelgrote punt waardoor de tekst er mooi uitziet op het papier. En doordat het een frisse kleur blauw is en een mooie kleur zwart is het een pen welke veel wordt gekozen door bedrijven. De pen valt voldoende op, maar het is niet overdreven gekleurd. Dit in combinatie met een mooie opdruk maakt het mogelijk om de pen uitstekend in te zetten als relatiegeschenk. Wacht niet langer! Bestel nog vandaag zonder enige kosten een proefexemplaar van de Bic velocity gel pen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met de Bic velocity gel pen. Ook is het goed dan te bekijken wat u op de Bic velocity gel pen wilt laten drukken. Misschien geeft u de voorkeur aan uw naam, email adres, website, telefoonnummer of slogan. U kunt het zelf goed voor u zien als u de Bic velocity gel pen in uw hand houdt. Een offerte? Wij zorgen dat de offerte voor uw Bic velocity gel pennen binnen een dag bij u digitaal in de mailbox terecht komt. Wij weten dat het belangrijk voor u is om snel te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de Bic velocity gel pen en welke investering hierbij hoort. Wacht niet langer en bel of mail ons voor meer informatie over de Bic velocity gel pennen op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Ons mailadres is info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Velocity Gel? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01