BIC® Wide Body® Clear Grip
Mooie kleuren en een stevige grip zijn kenmerkend voor de Bic wide body clear grip pen. Het kent vijf opvallende kleuren en een witte kleur. Het is mooi om de pen te zien, zeker als het een mooie bedrukte pen is. De logo's en namen van bedrijven en organisaties komen mooi uit de verf bij de Bic wide body clear grip pen. De pen ligt ook heerlijk in de hand en eigenlijk wil je alleen maar blijven schrijven met deze Bic wide body clear grip pen. En dat is niet verwonderlijk. Misschien moet u maar een proefexemplaar aanvragen om het zelf te ervaren. Wij sturen u graag een exemplaar toe. Uitstekend als promotiemiddel! Als u de Bic wide body clear grip laat bedrukken met uw naam, logo of andere tekst dan kunt u de pen inzetten als marketinginstrument. Het zal u volop mogelijkheden om een goede indruk te maken bij uw (nieuwe) klanten. Wacht er daarom niet mee om geheel vrijblijvend vandaag nog een offerte bij ons aan te vragen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om de Bic wide body clear grip pen optimaal in te zetten. Een offerte heeft u trouwens geheel vrijblijvend binnen een dag in uw mailbox! Dit geldt voor zowel de bedrukte pennen als de pennen zonder opdruk. De levertijd van de Bic wide body clear grip. De Bic wide body clear grip kunnen wij voor u voorzien van uw logo, naam of andere tekst. De bedrukte Bic wide body clear grip pennen ontvangt u dan binnen twaalf werkdagen. Zonder opdruk leveren wij de Bic wide body clear grip pennen binnen vijf werkdagen. Een sample van de Bic wide body clear grip kunnen we uiteraard nog sneller naar u toesturen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Wide Body® Clear Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01