BIC® Wide Body™ Digital
De Bic wide body digital is een stevige, sterke en daarnaast ook elegante en stijlvolle pen van Bic. Het is pen welke je met een goed gevoel aan iemand kunt aanbieden en waarmee die persoon volop plezier kan beleven. De pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en u kunt er met een blauwe of zwarte inkt mee schrijven. Het is een pen welke veelvuldig als relatiegeschenk wordt ingezet. Het is een van de bedrukte pennen waar vele organisaties en bedrijven gebruik van maken om zichzelf onder de aandacht te houden. En dat is niet vreemd gezien het schrijfgemak en de sterke uitstraling die de pen heeft. Een mooie bedrukte pen! De Bic wide body digital is gemakkelijk te voorzien van uw naam, logo of andere teksten. De Bic wide body digital is daarnaast ook een pen welke u gemakkelijk kunt weggeven aan relaties of potentiële klanten. De Bic wide body digital wordt veel toegevoegd aan enveloppen om een mailing extra aandacht te geven. Een goed bedrukte Bic wide body digital zal volop complimenten opleveren. Het is een relatiegeschenk waar u goed mee voor de dag kunt komen. De pen is er in vele verschillende kleuren en past dus eigenlijk wel bij iedere organisatie of onderneming. Wacht niet langer! Besluit nog vandaag om een offerte aan te vragen voor een aantal bedrukte Bic wide body digital pennen. Binnen twaalf werkdagen kunnen ze bij u zijn! En hierna kunt u ze uitdelen en weggeven aan uw relaties. Wacht niet langer en ga de pen bestellen! Binnen een dag krijgt u van ons een offerte toegestuurd per mail. Eerst meer informatie? Bel ons gerust op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Wide Body™ Digital? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01