BIC® Wide Body® Grip
De Bic wide body grip pen is een ware pen in vele verschillende kleuren. Het is een heerlijk pen welke met een medium punt en een fijne punt om mee te schrijven kan worden geleverd. De medium punt laat je schrijven in het zwart blauw of rood en de fijne punt in het zwart of blauw. De pen zelf is in de kleuren wit, zwart, rood, groen, paars, geel, bos groen, creme, navy, burgundy en in het zilver te verkrijgen. Je kunt hierbij verschillende combinaties maken boven en onder de grip. De grip is volledig zwart. En natuurlijk kun je de Bic wide body grip ook laten bedrukken. Bedrukte pennen hebben nu eenmaal een mooiere uitstraling en zorgen ervoor dat uw naam onthouden wordt door uw klanten en relaties. De reden om de pennen te laten bedrukken. De Bic wide body grip is dus een kleurrijke pen met duizend en een verschillende combinaties! Een mooie pen met een uitstekende opdruk! Natuurlijk wordt iedere pen meer voor u waard zodra uw logo, uw naam of uw slagzin erop staat. En dat is niet vreemd. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met deze mooie pen. Ontdek de kleuren en vraag gewoon een testexemplaar aan van de Bic wide body grip. Zo kunt u zelf ontdekken hoe fijn de pen in de hand ligt en hoe u de pen kunt inzetten bij uw volgende campagne of actie. Wij denken graag met u mee! Bel ons gerust op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Snel besteld is snel geleverd! De Bic wide body grip pennen worden bedrukt binnen twaalf werkdagen geleverd. Onbedrukt zijn ze er binnen vijf werkdagen. Een offerte is uiteraard sneller bij u. Al onze offertes worden digitaal binnen een dag verstuurd! Dus als u vandaag een offerte aanvraagt dan zorgen wij ervoor dat u deze morgen nog heeft in uw email box. Uiteraard kunt u ons bellen met al uw vragen of mailen via info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Wide Body® Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01