BIC® Wide Body® Ice Grip
Een stijlvolle pen in ijzige kleuren is de Bic wide body ice grip pen. De Bic wide body ice grip pen is er in een ijzige kleur! Zo is er het ijzige donkerblauw, ijzig groen, ijzig oranje, ijzig wit, ijzig paars en ijzig blauw. Er is dus volop keuze. De grip van de pen is wittig en licht doorzichtig net als de clip. Het is een mooie pen met een fris uiterlijk en biedt volop ruimte om een naam, logo of slogan op te laten drukken. Het is daarom ook een van de beste promotionele pennen die er zijn! De kleuren vallen mooi op, de pen kun je heerlijk vasthouden en daarnaast biedt de pen voldoende ruimte voor een mooie opdruk. Voor iedereen die de pen als relatiegeschenk gebruikt is dit dus een aanrader. Volop acties & campagnes! Natuurlijk zijn er volop acties en ook campagnes te bedenken rondom deze mooie Bic wide body ice grip pen. Wij helpen u graag om samen een mooie actie op te stellen. Misschien heeft u een product in dezelfde kleuren? Of wilt u een nieuwe ijskoude dienst opstarten? Er zijn volop mogelijkheden en kansen om de Bic wide body ice grip pen op een mooie manier in te zetten. Wacht niet langer en bel met een van onze adviseurs op +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Mailen mag ook op info@pennen.be. Een offerte in uw mailbox? Als u vandaag een offerte bij ons aanvraagt dan zorgen wij dat u morgen een vrijblijvend prijsvoorstel in uw email box heeft. U weet dan precies waar u aan toe bent en wat uw investering voor de Bic wide body ice grip pen zal zijn. Gewoon doen!

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® Wide Body® Ice Grip? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01