BIC® XS Clear Finestyle
Deze pen kan worden voorzien van vier verschillende kleuren clips en twee verschillende kleuren houders. Er is altijd wel een kleur die bij uw logo past! En natuurlijk kunt u ook uw bedrijfsnaam of slogan op de Bic xs finestyle pen laten drukken. Een Bic xs finestyle pen zal ervoor zorgen dat u een mooie pen heeft waar u heerlijk mee kunt schrijven. En het is niet voor niets betiteld als Bic xs finestyle! Je kunt er erg helder en duidelijk mee schrijven. En natuurlijk kun je ook op een fijne manier met de pen schrijven. Deze pen is een ware aanwinst voor iedereen. En als je er een krijgt dan wil je hem vaak niet meer uit handen geven. Kies voor een goede opdruk! Natuurlijk kunt u kiezen om uw naam en logo op de pen te laten drukken. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u van een speciale actie? Een artikel in de aanbieding! Stuur mensen naar een website! Geef ze een kortingscoupon als ze naar uw site gaan! Op die manier kunt u nog meer rendement uit uw Bic xs finestyle pennen halen als u ze inzet als promotiemiddel of als relatiegeschenk. En zo is iedere pen die u weggeeft een waar marketinginstrument om meer winst te maken. En daarvoor wilt u toch zeker wel honderden zo niet duizenden pennen voor weggeven? Wacht niet langer! Neem nog vandaag contact met ons op via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Of mail ons op info@pennen.be. Wij kunnen u een gratis testexemplaar toezenden van de Bic xs clear finestyle. Ook kunnen wij u binnen een dag een vrijblijvend prijsvoorstel per mail doen toekomen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® XS Clear Finestyle? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01