BIC® XS Finestyle
De Bic xs finestyle pen is een mooie opvallende pen. De Bic xs finestyle is er in het rood, wit en blauw. De pen kent een grote dop welke op de achterkant te plaatsen is. Bij de Bic xs finestyle is het mogelijk om niet alleen op de hals, maar ook op de dop een bedrukking te plaatsen. Er is dus voldoende ruimte voor uw naam, logo, telefoonnummer of uw website. Dit maakt de Bic xs finestyle pen tot een uitstekende pen om te gebruiken als relatiegeschenk. Veel bedrijven en organisaties hebben hier al goede ervaringen mee. Bedrukt of onbedrukt? DE Bic xs finestyle kunt u laten bedrukken met uw naam of logo, maar ook kunt u de Bic xs finestyle pen onbedrukt bestellen. Wij leveren de pen bedrukt binnen twaalf werkdagen en onbedrukt is de Bic xs finestyle pen binnen vijf werkdagen bij u. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Misschien wilt u de pennen voor uw personeel op kantoor gebruiken en ziet u het nut van een bedrukte pen niet. Graag adviseren wij u erbij hoe u de Bic xs finestyle pen het beste onbedrukt en bedrukt kunt inzetten voor uw organisatie of bedrijf. Een offerte? Graag brengen wij een offerte uit voor u voor de Bic xs finestyle pennen. Wij zorgen dat u een digitale offerte binnen een dag in uw inbox heeft! Voor vragen of een offerte over de Bic xs finestyle pen kunt u ons gerust bellen of mailen! Telefonisch zijn wij bereikbaar via +32 (0)11960785 in België en uit Nederland +31 (0)857737765. Ons mailadres is info@pennen.be.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BIC® XS Finestyle? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01