Cosmo Hardcolour
Cosmo hardcolour Bent u op zoek naar een slanke Toppoint balpen met boogclip? Dan bent u hier aan het goede adres, want deze kunnen hier in alle kleuren worden geleverd. Deze pen is een ideale reclame-drager voor al uw promoties. Zij bevatten kunststof X20 vulling. Het is mogelijk dat u deze pennen laat bedrukken. Een pen is een ideaal promotiemiddel, klanten maken hier dagelijks gebruik van en zo zien zij de naam van uw bedrijf dagelijks voorbij komen. Een beter promotiemiddel is er niet. Maakt u daarom de keuze voor de Cosmo hardcolour pen en dan kunt u uw klanten voorzien van een prachtig exemplaar. Wilt u graag een gratis sample? Deze kunt u hier nu aanvragen. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan via info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Er kan altijd vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd en deze wordt u dan binnen 24 uur toegestuurd.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Cosmo Hardcolour? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01