Cosmo Transparent
Als u uw bedrijf wilt promoten kan dat met de Cosmo transparant pen. Dit is een goede keuze. Het is een zeer effectief promotiemiddel. Deze pennen kunnen geleverd worden in de kleuren transparant wit, transparant zwart, transparant blauw, transparant rood, transparant oranje, transparant groen, transparant geel en transparant paars. Deze slanke Toppoint Balpen met ronde bolclip is een unieke balpen. De pen heeft een kunststof X20 vulling voor 2,5 kilometer schrijfplezier. Dat wilt u toch ook? Vraagt u hier daarom een gratis sample aan, zodat u de mogelijkheden kunt zien. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen door een e-mail te sturen naar info@pennen.be, maar u kunt ook bellen met nummer +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. Als u vragen heeft dan horen wij dat ook graag van u, want wij staan u graag te woord en denken met u mee (wanneer u dat wilt).

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Cosmo Transparent? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01