Deniro Frosty
Reclame maken kan op verschillende manieren, maar met deze balpen deniro frosty gaat u zeker bekendheid krijgen. Het is een Toppoint Balpen met een sterke boogclip. Deze pen heeft een X20 vulling voor 2,5 kilometer schrijfplezier. Die keuze gaat u toch ook maken als u uw bedrijf wilt promoten? Dit is uw kans, een pen is namelijk een unieke manier om uw bedrijf op een effectieve manier te promoten. Het resultaat is een groeiende naamsbekendheid en daaruit volgt een grotere klantenkring. De pennen kunnen besteld worden in de kleuren frosted wit, frosted zwart, frosted blauw, frosted rood, frosted oranje, frosted groen, frosted paars en frosted geel. Er kan een gratis sample aan worden gevraagd als u benieuwd bent hoe het product er uit komt te zien. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. U kunt ons altijd bereiken door een e-mail te sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Deniro Frosty? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01