Eco Highlighter Pen
Het promoten van uw bedrijf kunt u doen met dit product, een ecologische papieren pen met transparante tekstmarker. De dop en het lichaam zijn gemaakt van gerecycleerd papier. De schrijfkleur van de pen is blauw (X-20 vulling). Het product kan geleverd worden in de kleuren blauw en oranje. Als u wilt weten hoe het resultaat er precies uit ziet dan kunt u hier een gratis sample aanvragen. U kunt uw bedrijf binnen een aantal dagen promoten, maakt u daarom hier uw bestelling in orde zodat wij uw product gereed kunnen maken voor verzending. Wilt u meer weten over dit product? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@pennen.be of u kunt bellen naar +32 (0)11960785 voor België, of +31 (0)857737765 voor Nederland. U kunt hier ook vrijblijvend een offerte aanvragen en wij streven er naar om u binnen 24 uur een passende offerte via de e-mail toe te sturen.

Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Eco Highlighter Pen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01